Thursday, 6 Aug 2020

Despre NoiSuntem o farmacie independenta, infiintata in 1991 de catre farmacisti. Avem ca principal scop furnizarea serviciilor farmaceutice de calitate tuturor pacientilor care se adreseaza farmaciilor nostre.


Pe parcursul acestor ani, am infiintat patru puncte de lucru, aflate in zone diferite ale orasului Ploiesti : str. Democratiei, str. Postei, str. Erou Calin Catalin si str. Dumbravei ( cartier Bereasca).Ducem mai departe traditia farmaceutica prin laboratoarele de preparare, aflate in punctele nostre de lucru. Preparam orice tip de reteta magistrala si venim in in ajutorul pacientilor cu tratament individualizat, in functie de specificitatea fiecaruia.


Cu toate ca preparatele industriale din zilele noastre acopera necesarul multor afectiuni, nu sunt putine cazurile in care pacientul are nevoie de doze ajustate si combinatii de substante formulate divers, care nu sunt fabricate industrial.


De aceea, in farmaciile Farmex aveti siguranta tratamentului si optimizarea lui, la cele mai accesibile preturi !


Venim in intampinarea pacientilor nostri cu:

- reducere 12% la retete compensate si gratuite, pe baza cardului de fidelitate
- promotii in farmacie
- preturi reduse cu pana la 25% la o gama larga de medicamente
reduceri importante, de pana la 51% pe baza cardurilor PharmAccess, Glaxo, Boehringer, Roche, Novartis
- produse exclusive, preparate in farmacia Farmex str. Democratiei si str. Erou Calin Catalin
- tratament individualizat homeopat unitar, pe baza de reteta (farmacia Farmex, str. Postei)
- tratamente naturiste, cu eficacitate dovedita clinic
- vaccinuri pentru orice varsta, la cele mai mici preturi
- procurarea medicamentelor existente in Romania, la comanda, in maxim 48 ore, cu anuntarea telefonica a pacientilor in momentul in care farmacia a primit produseleEliberam orice tip de retete compensate si gratuite pentru asiguratii CASAOPSNAJ (Farmex str, Democratiei si Farmex str. Postei) si pentru asiguratii CASPH la toate farmaciile nostre.Va asteptam intr-o atmosfera primitoare, cu amabilitate, respect si profesionalism, asigurand confidentialitatea oricariu pacient !